Mendokusai

Sau cum să îți trăiești viața la maxim 🙂 Bunica îmi spunea să fac tot ce pot în viața asta, să nu ratez nimic din ce aș vrea să fac, așa că rețeta de azi va fi tot în aceeași dogmă.

P.S.: Ascultați asta cât citiți, nu e chiar pe principiul rețetei, dar se întâmpla să o ascult cât scriam, mi s-a părut ok pentru postul ăsta. Fiecare își poate schimba destinul și urma rețeta oricând.

Ingredientae:

– 1 zi pe placul fiecăruia, fie ea ploioasă, cu soare etc.
– 24 – nr de ore pe care le dormi din ziua respectiva
– timp liber
– 2 picioare(preferabil ale persoanei care încearcă rețeta)
– 1 zâmbet pe buze
– infinit de voință ( 2 infinituri dacă vreți ca totul să meargă ca pe roate)

Metoda de utilizare:

O să vorbesc cu „tu”. Nu îți place, te rog, apasă ctrl + w pentru a schimba pe varianta formală a blogului.

Zâmbetul de pe buze trebuie să existe încă de la primele minute de conștiință după ce te trezești, altfel nu va avea efect rețeta decât foarte, foarte greu și cu mult noroc din partea participanților, voluntari sau involuntari la viața ta(cum ar fi tipul din tramvai care ascultă la căști melodia ta preferată ex.:Clocks, Fireflies, American Idiot etc.).

Din infinitul(sau 2) de voință se ia un pic, cât să rămână totuși destulă în infinit și pentru mai târziu, te îmbraci cu hainele tale cele mai comfortabile și aici intră în peisaj cele 2 picioare menționate anterior: ieși frumos din casă și aplici principiul mendokusai: faci efectiv doar ce îți place. Dacă vrei să te duci să stai pe Motoare ascultând Radio Guerilla și cu picioarele sub tine, foarte bine. Dacă, în schimb, vrei să îți petreci toată ziua plimbându-te prin parcuri, sau să stai pe iarbă în Tineretului, dacă vrei să faci doar poze cu uși toată ziua sau orice îți vine în minte care te face să te simți bine, să citești cărți gratis în Cărturești, atunci fă-o, nu mai aștepta și nu lăsa pe alții să îți dicteze să faci ceva care este împotriva a ce îți place ție. Pentru japonezi, ei sunt centrul universului. Încearcă să pui și tu principiul ăsta în aplicare măcar azi, câteva ore, fă ce vrei, ce îți place, fuck the rest. În limitele decenței. Dacă nu, măcar asigură-te că poți să alergi mai repede decât polițiștii comunitari.

Nu e o rețetă lungă iar cel mai important ingredient în ea este voința. Deci, dragilor, duceți-vă afară și încercați, după care reveniți cu impresii despre gustul final 🙂

ATENȚIE! ZÂMBETUL DE PE BUZE TREBUIE SĂ RĂMÂNĂ ACOLO PÂNĂ LA FINALUL ZILEI!

Wiz out.

Advertisements

One thought on “Mendokusai”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s