Astăzi

Carpe diem, dragii moșului. Sau bunicuței, mai degrabă. La sugestia unei foste cusante de-ale mele, acum devenită prietenă(nu în sensul ăla), și anume pe cine vedeți prin diverse comentarii, Alice on prozac, al cărei nume nu îl voi face public, m-am decis să mă reapuc de chestiuțele zilnice, nu neapărat pentru multele view-uri pe care le voi face, că tot nu îl iau pe Zoso, ci pentru relaxare, ca să mai aveți și voi ce citi etc. Doar că mă voi ocupa ceva mai serios, adică gata cu chestiile postate doar ca să fie postate, vor fi discutate ceva mai serios. Poaaate, cum spune un vechi proverb chinezesc.

Oricum, o să ziceți că azi e miercuri, că băăă, nu ai nimic de pus miercuri, huăăă! Jos Ceașe…hmmm, aia era altceva. Oricum, da, am deschis categorie nouă, și anume „Rețeta lu’ bunica”, unde voi pune rețete care îmi plac mie(că veni vorba, nu vă așteptați să postez CHIAR în fiecare zi. Uneori poate nu voi posta 1 lună, alteori de 2 ori pe zi, dar vor fi mai bine categorizate posturile, de exemplu jocurile la jocuri, cărțile la cărți și tot așa. Sper că vă place noul „look” al blogului). Ce fel de rețete, o să vă dați seama în timp. Deci, fără alte prezentări, prima rețetă de pe blogul meu:

Rețeta pentru mărirea…nu, aia era altceva…*răsfoiește prin teancurile cu rețete de pe birou*…Rețeta pentru o zi reușită(cum a fost ziua de azi 🙂 ):

Ingrediente:

– 3/4 timp(1/4 se pierde mereu la calculul erorii)
– 5-6 persoane de treabă
– 1 baterie care să te țină toată ziua
– 1 mp3 cu muzică bună pentru baterie
– 7-8 ore de vreme cum îți place ție
– 1-2 obiecte personale pe care poți să le folosești
– 200 g gânduri bune

ATENȚIE! GÂNDURILE BUNE TREBUIE SĂ NU FIE MAI PUȚIN DE 200 G!


Metoda de utilizare:

Dimineața se petrece făcând ceva absolut banal dar într-un mod absolut special(de exemplu școala dar în care încerci să afli ceva personal despre fiecare profesor cu care ai oră în ziua respectivă doar analizându-i comportamentul, îmbrăcămintea și acesoriile).
Prima parte a după amiezii se petrece cu mp3-ul și muzica bună ca să nu auzi certurile din mijlocul de transport în comun în drum spre casă.
A doua parte a după-amiezii se petrece în mod deosebit cu persoanele speciale, fie ele oameni pe care ai început să îi cunoști, oameni pe care îi știi de nu știu când sau străini.
Spre seară, dacă ești atât de norocos încât să mai fii încă lângă măcar una din persoanele speciale, e bine să începi să folosești obiectele personale într-un cadru total la întâmplare,  în cazul meu camera de fotografiat în parcul Grădina Icoanei, în care am ajuns în mod complet întâmplător.(O să vă arăt pozele când developez filmul.)
Ultima parte a zilei se petrece cu muzică bună, oameni speciali dacă mai ai și, de ce nu, alt obiect interesant, de exemplu…O carte.

Bineînțeles, ăsta e doar un exemplu, sper să găsiți și voi alte combinații pornind de la aceleași ingrediente. (Aș pune formula, e ceva gen… numărul ingredientelor, factorial, împărțit la numărul ingredientelor pe lângă numărul ingredientelor minus câte ingrediente vrei să iei în ecuație, totul factorial(scăderea factorială). Dar nu mă băgați în seamă cu formula XD).

Oricum, sper să vă placă, aștept comentarii 🙂

Wiz out.

P.S.: Oamenii speciali pot fi oricâți la număr și pot intra oriunde în metoda de utilizare 🙂

Advertisements

3 thoughts on “Astăzi”

  1. M-ai pierdut la partea cu formulele matematice. Tare, ma bucur ca te-ai apucat de retete. 🙂 Keep up the good work, but you might want to spice up things a little.

    P.S.:Bine, ingredientele mele pentru o zi reusita implica lucruri ilegale sau care ingrasa asa ca o sa ma abtin si n-o sa compun aici o reteta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s