Minuni

Nu ştiu de ce, dar hai să o luăm din scurt, să nu mai stau măcar la postul ăsta cu diversiuni şi lucruri de genul ăsta, ca nişte străduţe lăturalnice pe care le iau de fiecare dată când scriu numai ca să fie mai plăcut drumul până când ajungi în drumul principal. Poate că uneori chiar sari peste partea de început până la al doilea paragraf doar ca să scapi de început.

Ok, o luăm direct, şi în acelaşi timp foarte ocolit: religia. Ha! Nu te aşteptai 😛 Da, nu am mai discutat despre asta până acum, e un subiect destul de delicat pentru toată lumea, dar asta e, nu mă voi lega de cine ce unde cum când a fost, dacă sau de ce a fost. O să vorbesc despre titlu: Minuni. Mulţi atei sau eretici, necredincioşi, rockeri, oricum le-aţi zice, au ca dovadă că pe atunci se întâmplau multe minuni şi lucruri neobişnuite, iar acum nu se mai întâmplă, iar ăsta e unul din motivele pentru care ori nu există, nu este, nu nu ştiu ce, ori că din cauza asta vine Apocalipsa, Ridicarea, Zulu sau mai ştiu eu ce. Ok, să vă spun ceva: până nu demult, ca să spui ceva cuiva din alt oraş, trimiteai scrisori. Mai demult, pământul era plat. Toate astea s-au schimbat, şi de aici vin 2 teorii de-ale mele:
1. Minunile există şi sunt prea neînsemnate pentru public, mass-media în principal, sau se ţin în secret tocmai ca să nu le vadă toată plebea
2. Minunile de la început au fost făcute ca să ne dea un exemplu. Şi voi continua pe ideea asta: suntem români, este în genele noastre să ne plângem că capra[lăsaţi la o parte cacofonia] vecinului este mai grasă, dar nu facem nimic ca să o îngrăşăm pe a noastră.

Am văzut cum se fac minunile. Nu spun să ne ducem să predicăm sau să înviem morţii, oameni buni, dar sunt multe alte lucruri pe care le putem face. Minunile pot fi orice de la un zâmbet la a ajuta pe cineva cu orice, trebuie să învăţăm, să ne dăm seama că şi noi putem face minuni, şi nu numai asta, ci şi să le facem. Trebuie să facem NOI minuni dacă nimeni altcineva nu le face. Pe cale religioasă din nou, ne tragem din Adam şi Eva care au fost creaţi de Dumnezeu. Şi Isus practic a fost creat de Dumnezeu[nu mă contraziceţi, dacă aveţi ceva de spus în legătură cu afirmaţia asta tăceţi. În rest puteţi comenta], deci ce ne opreşte ca, dacă el a făcut minuni, să nu facem şi noi?

Este în NOI.
Wiz out.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s