Gesturi

Suntem perverşi. Punct. Presupunem atâââât de multe chestii pornind de la un simplu cuvânt sau de la un simplu gest.

O să încep cu ceva simplu. Pentru cei care nu ştiau până acum….
MUIE înseamnă, conform dicţionarului, GURĂ 🙂 Nu e doar o expresie injurioasă, este un substantiv. Ştiaţi? Da, drăguţ, nu?

Ok, aia era doar o refulare la adresa societăţii care tot vrea să dea gură. Revenind la gesturi, ar fi destule de spus. Zilele astea trebuie să ai atât de multă grijă la ceea ce faci şi ceea ce zici pentru că se poate interpreta un gest într-o mie de feluri de către oricine, şi poţi ajunge să îţi dea taică-tu bani să îi flori prietenei tale cu care tu ai venit acasă să te uiţi la un film sau ceva de genul acesta fără să te întrebe dacă într-adevăr sunteţi mai mult decât prieteni. Nu, nu este cazul meu 😛 era doar un exemplu.

Da, lumea se grăbeşte atât de mult să judece, dacă, nu ştiu, iei o persoană în braţe şi sunteţi de sexe opuse, atunci oricine va presupune că sunteţi împreună. Mama lor de prejudecăţi. Dacă iei o persoană de sex opus de mână şi, nu ştiu, trece strada, toţi vor presupune că celui care a luat de mână cealaltă persoană o place pe cealaltă, nu neapărat că a vrut să o ajute[a, da, aici mă refer la persoane de aproape aceeaşi vârstă, nu la o băbuţă şi nepoţel, sau la Monica şi Irinel].

Sunt mult prea multe prejudecăţi în lumea asta, acum. Nu există comunicare, şi asta doare. E frică, de societate, de oricine care ar putea să fie mai bun decât tine. Nu pot decât să îi felicit pe cei care comunică. Bravo. Scăpaţi de prejudecăţile gesturilor şi îmbrăţişaţi-vă prietenii.

Wiz out.

Advertisements

4 thoughts on “Gesturi”

 1. hm. ai dat un exemplu bun 🙂
  :giggle:
  Gandesti bine. Foarte bine. Prea bine.
  Sincer, I can’t wait sa te vad cu un zenit in mana. *In mintea mea, a avut o mare legatura cu ce vorbeam inainte.*
  🙂
  HUG HUG HUG
  [gua-gua]

 2. funny articolul… imi aduce aminte de “tineretile”, cand find singurul rocker din clasa intr-un colectiv de specimene inculte de care e plina Romania eram numit EMO… mda…

  btw: [mi-e lene sa-ti zic pe mess] facem link exchange? :)) da stiu sunt avid de publicitate, si asa la mine pe blog nu cred ca am mai mult de un vizitator pe saptamana 😀 cu respect Bursucelu

 3. Hello!Incep prin a te felicita…chiar ai talent.Foarte tare articolul si foarte adevarat.Eu sunt o ‘victima’ continuua a acestor ‘prejudecati’ desi mi se pare mult spus.Inafara de cunostintele cu care ma vad foarte des,trei sferturi din persoanele care se intalnesc cu mine si cu prietenul meu cel mai bun cand suntem impreuna se gandesc imediat ca suntem mai mult decat prieteni doar pentru il tin de brat.Dar sa trecem peste…altceva vroiam sa spun.Ideea in sine e buna si observatia la adresa societatii la fel,dar cred ca duci ideea putin la exagerare.Adica ‘prejudecati’ mi se pare mult spus,iar acestea nu au in spate intentii rele(exista exceptii desigur) sunt pur si simplu presupuneri nevinovate.Si oricum nu ar trebui sa ne intereseze presupunerile unor straini pe care nu i-am mai vazut si nici nu o sa ii mai vedem niciodata.De exemplu pe mine nu ma deranjeaza neaparat cand se inteleg altfel relatiile intre mine si prietenii mei atata timp cat dupa ce ii explic cum stau lucrurile persoanei care face presupuneri intelege cum stau lucrurile si totul se termina acolo(am exclus cazurile in care cineva este tachinat aiurea sau mai stiu eu ce).Sper ca nu te-a deranjat cu ceva commentul meu…pur si simplu nu aveam ce face asa ca mi-am dat si eu cu parerea,ca doar asta e sportul national al romanilor,datul cu parerea(e vorba profului meu de mate).Bye bye!

  1. Sunt complet de acord cu tine, Adriana, sunt conştient că am dramatizat un pic, doar că postul a început chiar de la miştourile unora şi altora către unii şi alţii, în trecut către mine, acum către nişte prieteni de-ai mei, tocmai din cauza faptului că atunci când nu ştim ceva, normal că vom comenta, ce naiba, doar suntem români, vorba profului tău de mate. Mulţumesc pentru aprecieri şi pentru că ai scris un comentariu 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s