Sex

Nu, nu actu propriu zis. Şi nici chestia care ne face fete sau băieţi. Chestia pe care o tot vedem la televizor, în ziare, pe panouri publicitare. Peste tot e sex. Mihaela Rădulescu goală care îţi zice să nu fumezi. Sexy Brăileanca pe 10 ziare topless şi la 3 posturi TV cu o fustă mini şi decolteeeeeeeeeeeeu mare. Da, privitul în decolteu măreşte viaţia, dar totuşi.

Eram în 300 acum 2 zile, veneam acasă. Nu, nu m-am întâlnit cu controlorii, în schimb s-au aşezat lângă mine 2 tipi cu GSPu şi încă un ziar la ei. Discuţia era ceva de genul: Bă, băgami-aş… Uite că până şi ăştia de la GSP au băgat sex în ziar. Uite, la nuj ce pagină e soţia lu nu ştiu care care e topless. În mama lor[ca să fiu soft] mai nou nu poţi să iei un ziar fără să vezi ţâţe.  Chiar nu mai există ziar în care să nu ai sex? Să bag… dacă mai văd aşa ceva în GSP nu mai cumpăr. La care celălalt: Ce să-i faci mă? Nu vezi că asta se vinde? Nu vezi că sexu vinde?

Mă rog, restu conversaţiei nu mai contează, aţi prins ideea. Da, au dreptate, sexul vinde. Pentru că de multe ori publicul ţintă sunt bărbaţii cu creierul la 2 palme mai jos de buric. Aţi văzut târgurile de maşini. Aţi văzut ce piţi…ăăă, ce fete drăgălaşe sunt acolo, şi ce scurte sunt fustiţele şi ce drăguţ e că au sutien see-trough. Ei bine, nu am nimic împotriva dotărilor date de natură sau de medic, dar nu mi se pare normal ca un om care cumpără un ziar ca să fie informat să trebuiască să vadă din 2 în 2 pagini perechi de…pepeni care îţi sar în faţă şi te întâpină pe pagina de exemplu de…educaţie. Dacă tot fac asta atunci de ce nu fac măcr ziare 3D, deh, să aibă omu pe ce pune mâna.

Mda, lungesc discuţia. Deşi sunt sigur că unii lungesc altceva când citesc ziarele. Oricum, ideea e că sexul vinde. E cea mai bună metodă de a atrage oamenii: pui o piţi…fată bună să îţi facă reclamă. Dar înainte te duci la un magazin şi îi iei nişte resturi de la rochii şi alte chestii ca să fie îmbrăcată corespunzător.

Sexul vinde. Aveţi grijă la ce citiţi şi cât de influenţaţi vă lăsaţi.

Wiz out.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s