Despre motociclete

Ce se întâmplă dacă deschizi televizorul la ora 5? Vezi ştiri, corect. Şi ce e la ştirile alea? E ea, tanti cu coasa, că mai trece pe la unii, pe la alţii,dar în ultimul timp tot vedem că motociclistu X a fost acroşat şi acu e în spital cu capu spart, ca motocoiclistu Y a fost lovit de o portieră deschisă fără voie, tot aşa. Ideea e că tot mai mulţi mor. Toţi mai mulţi motociclişti există, dar şi tot mai mulţi mor.

De ce sunt toţi mai mulţi şi dacaă mor, de ce îşi riscă viaţa? Pentru că le place să zboare la 300 la oră cu motoru pe Magheru sau pe Calea Griviţei? Poate. Pentru că îşi ard gambele? Nu cred. Pentru că aşa se simt bine? Cu siguranţă. Dar de ce?

Pentru că e tot mai greu să fii singur în zilele noastre, şi poate că la 300 la oră te simţi singur, eliberat de toţi şi de toate… Da, cred că asta e. Te simţi liber. Se simt liberi. De ce s+au făcut atâtea mii de sacrificii umane? Pentru libertate? De ce îşi riscă ei viaţa ? Pentru că vor să fie liberi şi nu le pasă dacă mor, pentru că, dacă mor, vor să moară cu zâmbetul pe buze şi cu împlinirea că sunt liberi.

Live free, die free.

Wiz out

Advertisements

2 thoughts on “Despre motociclete”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s