Dezbracă+te!

Da, m+ai auzit bine! Dezbracă+te! Hai, scoate+ţi hainele de firmă de pe tine, desfă+ţi cămaşa D&G, scoate’ţi bluza de 1 mil jumate de la Kenvelo. Cu grijă, dă’ţi jos şi kilu de curea cu cataramă de 10 cm diametru, pune+o frumos pe podea. Ginşii… da, da, şi ăia, dă+ţii şi pe ăia jos, numai ai grijă să nu se zgârie simbolu de la Lee Copper. Demachiază+te. poftim, foloseşte şerveţelele astea umede că alea uscate îţi zgârie pielea şi nu am vrea să slăbeşti dacă te duci şi le uzi. Uite, ia frumos o foarfecă şi alege+ţi şuviţele, mai ales tu tipule, şi taie+le aşa frumos. Acum, ce a mai rămas? A, da! pantofii tăi negri de lac cu striaţii aurii, dă+i şi pe ăia jos. Şi tu, da, şi tu, dă+ţi vanşii[adiourile,quicksilverii, mă rog, şuzii] jos. Da, şi tu, dă+ţi cizmele cu tocuri de 7 jos că nu prea mai e la modă latexu roşu.

Acum, cu ce ai mai rămas pe tine? Cu şosetele, poate sunt chiar de la 3 la 100 de mii, adidas, naic, puma… Ştii tu, d+alea de la Unirii, şi cu lenjeria, probabil că indispensabilii au ceva scris pe ei de genu: ”Wanna try?” sau alte sloganuri încurajatoare.

Aşa, acum eşti gol/goală. Ai dat jos tot ce aveai ” de firmă” de pe tine. Acum, spune+mi, cu ce te pot eu diferenţia de cei pe care se presupune că nu sunt la fel de buni ca tine, pentru că nu poartă hainele mai sus menţionate? Nu prea pot, nu? Nu pot să fac diferenţa acum. Nu pot să îmi dau seama cine e bun, rău, prost, deştept, cool, mai puţin cool.

Acum, după ce ai citit, îmbracă+te la loc, gândeşte+te şi spune+mi: TU POŢI?

Wiz out.

P.S.: Întrebarea e dacă tu poţi să îi diferenţiezi când sunt îmbrăcaţi, şi pe ce criteriu. Nu cred că poţi.

Advertisements

3 thoughts on “Dezbracă+te!”

  1. ma in general idee e ok…da de ce ii pui in aceasi oala pe cei care poarta camasi D&G si cu curea si pantofi auriti care se numesc manelari cu restu?…si nu inseamna ca daca ai haine de firma esti mai bun decat ceialalti…daca cineva se lauda cu asta si zice ca e mai bun inseamna ca e un papagal…nu trebuie as faci o generalizare aici

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s