Crăciun fericit!

Dragi cititori, cu ocazia Sfintelor Sărbători vă urez Crăciun fericit, să vă aducă Moşu ce vreţi voi, să aveţi lumină în casă şi în suflete şi să vă bucuraţi de scurta vacanţă pe care statul v+a alocat+o.

Cu drag,
Wiz.

Waaait a sec. What the…? Nu e Crăciunul. Ce ciudat… aşa aveam impresia…

Da, de când a venit aşa brusc toamna asta am tot avut impresia că mai mâine va fi Crăciunul. De ce spun asta? Pentru că în primul rând vremea s+a răcit foarte brusc, şi dintr+o dată nu am  mai văzut pe stradă acei oameni veseli pe care îi vedeam vara, ci doar umbrele lor, întunecate şi goale de substanţă.

Totul a devenit gri. Acum vezi lumea îmbrăcată în haine groase, cu căciuli şi eşarfe, cât mai multe straturi, ca şi cum ar vrea să se ascundă, să nu îi vadă nimeni, de parcă ar fi comis ceva de netăgăduit, de parcă ar vrea să nu vadă cei din jur că au îndrăznit să spere, sau să fie fericiţi vara care tocmai a trecut.

Aerul e mai rece, nu mai e prea multă căldură şi lumină rămasă în atmosfera asta. Poate şi naturii îi e ruşine cu ruşinea oamenilor cărora le e ruşine, poate şi ea s+a întristat pentru că oamenii sunt trişti. Cerul e mai mereu gri, cu mulţi nori, deşi trebuie să recunosc că au de multe ori forme frumoase, forme NATURALE.

Pe unde merg pe stradă peste aerul rece vine brusc un miros de ţigară ieftină luată cu 4 lei de la traficanţi, un miros care îmi impregnează hainele şi care dispare la fel de brusc cum a venit.

Toate astea îmi aduc aminte de iarnă, iar iarna îmi aduce aminte de Crăciun, probabil cea mai fericită perioadă în afară de  zilele în care ninge, aşa că vă urez Crăciun fericit!

Wiz out.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s