OAMENI IDIOŢI!!!

Deci Marius mi+a atras azi atenţia asupra unui fapt pe cât de macabru, pe atât de idiot, întâmplat pe HAICINCI.

Iată o poză de la o tipă de pe profil:

Cât de idiot să fii să pui poze de la înmormântare???

De acum hai în cimitir să deshumăm cadavre, pe Ceaşeşti eventual, că tot vorbesc ăştia de la Realitatea, şi să le facem poze să le punem pe situri că doar e la modă.

O, TU; ROMÂNIE; CÂT AI DECĂZUT!!!

Wiz out…

Advertisements

7 thoughts on “OAMENI IDIOŢI!!!”

  1. in cazul in care nu te-ai fii prins, era o invitatie la coliva, chefuri alea alea… nu ai ce sa le faci mai “iegzista” si “uoameni” “d`astia” 😛 🙂

  2. DOOOAMNNNEEE IARTA-NE CA NU STIM CE FACEM!!!!cum dumnezeu sa faci asa ceva?????? e odios sa nu mai zic de crestinesc…CRETINI-hai inteleg ca vor sa aibe amintiri cu bietul decedat[si totusi banuiesc ca aveau poze cu el VIU!]dar totusi..e macabru+ cine dumnezeu face poze la inmormantare?? va spun din proprie experinta recenta ca mie nici de mancat nu-mi ardea, dar de POZEE!!!??+ PE HI5???!!!TAMPITI CARE NU AU CE FACE..offf..doamneee..chestia asta mi-a adus si mie aminte de ceva…

  3. asta e prea de tot..eu nush dc dracu se si fac poze la inmormantare..k sa te uiti apoi ola poze si sa spui ,,vai ce om bun a fost,,si tu apari in victima indurerata…tot ce putem intelege de aici e k tipa viseaza sa ajunga vaduva a uni mos bogat..

  4. Ce sa le ceri?Reduse sau redusi mintal.Subscriu si eu celor afirmate de persoanele care au postat inainte mea,cat de idiot poti sa fi sa faci poze la o inmormantare?Chiar n-au amintiri cu respectiva persoana in viata???

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s