Diablo 2

Ca răspuns la ceea ce a zis A.F. că Hellgate: London nu ar semăna cu D2.

În primul rând, jocurile sunt făcute de cam aceiaşi oameni +,- vreo 20. În al doilea rând, sunt pe acelaşi concept că lumea e invadată de forţele răului şi tu eşti singurul care poate face ceva. Au skill treeuri aproape la fel:

Singura diferenţă e că cel de la Hellgate e mai mare.
Profesiile sunt foarte asemănătoare: 2 casteri, 1 minion master, 2 tanci, 1 ranged
Aceiaşi interfaţă cu viaţă/mana:

Dacă mai ţin bine minte, skillurile tot pe F’uri sunt puse, modul de a lua questuri e foarte asemanător, cu semne de întrebare/exclamare deasupra capului ălora, modul de fast travel este tot prin platforme de teleportare.

Singurele diferenţe majore sunt că D2 se petrece în timpuri medievale, iar Hellgate în viitor, şi D2 chiar are o poveste bună.

Acum înapoi la jocul propriu zis, Diablo 2.

Site oficial: link

Este primul RPG adevărat, după părerea mea, cu atâtea opţiuni şi clase din care să alegi, are un storz excelent, care continuă foarte bine povestea din Diablo.

Cinematicsurile sunt şi în ziua de azi foarte bune, grafică excelentă pentru vremea respectivă când lumea de abia trecea din 2D în 3D.

Are 4 lumi mari de explorat, cu multe questuri şi side questuri, 3 nivele de dificultate, fiecare aducând ceva nou, şi 1 expansion, Lord Of Destruction.

My personal Favourite.

Wiz out 🙂

Advertisements

4 thoughts on “Diablo 2”

  1. Iar in al doilea rand, nu e de ajuns sa semene jocul ca interfata…ca orice joc seamana cu Mario atunci 😐 are puncte pe ecran si culori, deci e Mario. Conteaza cel mai mult povestea. Care difera destul de mult presupun la Diablo de HellGate London!

  2. O parte din creatorii Diablo2 au facut Hellgate si au declarat “Hellgate vrea sa fie o continuare a lui Diablo …” nu au putut pune nume Diablo 3 pentru ca nu sunt Blizzzard
    si nu e FPS , ce ES IV Oblivion e FPS daca are optiunea aceasta ?… mai studiati si voi tipurile de joc … mergeti si jucasti counter daca vreti fps 🙂 (unreal T , Quake si altele) RPG=Role playing game iar Hellgate nu e rpg pur e si hack and slash ca si d2 – nu poti compara hellgate si d2 cu neverwinter nights care e un rpg pur-sange 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s