Rrevelion Rromanesc

Poate că aţi observat greşala intenţionată din titlu. De ce am făcut+o? Pentru că marile televiziuni ale momentului[şi aici mă refer desigur, la Dl. Voiculescu şi la Dl. Vântu] au decis ca anul acesta,şi următorul probabil, să fie dedicat ţiganilor. Da, chestiile alea mici şi negre care ne exasperează să le dăm sucul din mână sau telefonul din buzunar.

Menţionez că în general nu am nimic cu ei decât când vor să ma uşureze de portofel.

Revenind la programul de sărbători, acesta va fi după cum urmează:

Pro TV – program de revelion cu tema ”Suntem MADE in Roman-i” [nuînţteleg de ce nu este scris cu 2 de ‘r’, probabil nu stiu să numere] Programul va conţine acelaşi umor de proastă calitate cu care ne+au obişnuit de ani buni cei de sub Dl. Sârbu şi bineînţteles, manele.

Antena 1 – acelaşi revelion cu care suntem obişnuiţi de câţiva ani buni, cu umorul fără culoare al lui Dan Negru, şi aceleaşi manele cu care ne obişnuiesc de vreo 2 ani.

Deci, sfatul meu pentru cei care încă nu au dat în patima manelelor, ori vă uitaţi pe Prima la Mondenii, ori la postul cu abonament de la TVR, ori la alte canale de doar de filme, cum ar fi AXN, HBO, sau faceţi ceva sănatos: muzica la maxim la calculator, un film fără pauze pe care îl alegeţi voi, şi un pahar de şampanie. Asta dacă nu aveţi unde vă duce în nopatea respectivă.

Şi încă un sfat: NU VĂ DUCEŢI LA UNIRII SAU ÎN CELELALTE PIEŢE! Va fi mai rău ca la inaugurare la bradul ăl mare.

Wiz out.

Advertisements

4 thoughts on “Rrevelion Rromanesc”

 1. Ah, vroiam să ating şi eu subiectul ăsta, dar mi-ai luat-o înainte. Şi ai spus cam tot ce era de spus. Ai dreptate! De revelion programele sunt de proastă calitate în fiecare an.

  La ProTV nu mă mai miră nimic, când vin cu sloganuri manelistice de genul “S-o facem lată de revelion, să rupem tot în noul an ;)”

  P.S : Te-am băgat in blogroll 😀

 2. Te cunosc destul incat sa stiu ca esti copil, si e trist ca la anii astia incepi sa gandesti asa, dar ai timp pana la maturizarea finala.

  Logodnica mea e de etnie rroma, si te asigur ca nu mi-a furat portomoneul, nu e extrem de fierbinte in zona genitala, si nu fura inima celorlalti barbati, nu ghiceste in carti, si nu cerseste.

  Dar unele porniri de la oameni ca tine, care generalizeaza un subiect delicat, fac mult rau.

  Am trait destul in tara incat sa cunosc si spetza jalnica si rea al tiganilor, dar asta nu ii deosebeste cu nimic de ,,romani,, [existand o populatie exact la fel si printre ,,noi,,], sunt cetateni ai acestei tari la fel ca tine, doar cu o alta cultura.

  Gandeste-te bine la acest cuvinte.
  Nu ma fa sa imi fie rusine de tine, si de oamenii apropiati mie.

  Si da, de obicei programul de revelion e de rahat. 🙂

  Sarbatori fericite, si La multi ani.

 3. Ma ce să-i faci… Asta se vinde. Maneaua. Ce crezi că io mai suport? Cel mai idiot mi se pare ăla de la Antena 1, cu românii şi rromi. Da’ e stresant şi ProTV-u cu made in Romani-a. Auzi mamaia ta e ţigan? bă Sârbule…
  Da’ oricum nu-mi mai place un singur lucru. Că numai găseşti nicăieri programe de revelion LIVE… Să ştii tată când intrii EXACT în anu nou.
  An nou fericit! 😉

 4. ba grasule…mai taci in plm cu tziganii tai…asta e…ei sunt asa noi asa…fiecare e cum e su face c vrea…sau ti ai luat-o de la ei? si ai boala pe ei..respect domnu de mai sus

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s