Cea mai proastă meserie

Este, cum bine ziceau prietenii noştrii de pe stadioane, la jandarmerie, doamnelor, donişoarelor şi domnilor. Sau, mai exact, la poliţia comunitară, nu numai la jandarmerie. Pe bune, cred că mulţi dintre voi îmi veţi da dreptate. Când îţi e lumea mai dragă vezi că vin câte 2[că nu mai vin singuri, cred că si+au luat cam multă bătaie] şi îţi invocă nuj ce amendament, lege sau alte d’astea şi îţi zic că îţi dau amendă, că nu ştiu ce, în curând o să invoce pedeapsa cu moartea. Eu am experienţă cu ei de ceva timp.

La un moment dat acum 3 ani[da, 3 ani] jucam un fotbal mic în spatele blocului în care stau, şi se trezeşte un moş senil că sună la ăştia şi ne trezim cu ei că îmi iau mie şi încă unui tip datele să le pună într+un carneţel, să le aibă dacă mai facem fapte rele.

Acum 2-3 zile, eram cu 2 colege în parc, ne jucam cu zăpadă, loveam un radio gonflabil de la Itzi Bitzi Radio, să cadă toată. Vin 2 tipe d+astea în uniformă, că ce facem acolo. Le+am explicat ce facem, şi ne+au zis să plecăm că deranjăm ordinea publică.

Mama lor, lăsaţi copiii în pace, luaţi+vă de ăia care tranzacţionează droguri şi organizează lupte ilegale în parcuri. Ăia sunt infractorii adevăraţi, nu noi! Da, protejaţi şi serviţi în continuare… Pe ăia, nu pe noi! Ruşine!

Wiz the Villan out

Advertisements

2 thoughts on “Cea mai proastă meserie”

  1. Poliţia comunitară sunt ce-au mai rămas din Gardienii Publici, majoritatea fără bacu dat sau în curs. Comunitarii sunt duri la ceea ce ţine ordinea publică aşa că găseşte-ţi alt loc de bataie cu zăpadă. Plus că… erai pe iarbă! :))
    Oricum dă-i dracu’… Dacă poliţaii au 4 clase, comunitarii au 3.
    Protecţie şi Pază! O da.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s