Jocurile ajută împotriva durerii

http://www.canada.com/topics/news/story.html?id=2cb8529a-56a7-4397-91e1-a9efe730b578&k=49980

Ştiu, şi când am citit eu acest lucru prima oara am rămas o.O Dar după un timp mi+am dat seama de ce jocurile ar fi mai bune pt calmarea durerii decât calmantele în sine, chiar şi ei au spus asta: te cufunzi într+o realitate imaginară, în care tot e bine, şi într+un fel acea realitate te acaparează. Să luăm un alt exemplu decât cel pe care l+au folosit ei. Şi pentru dezamăgirea unora, nu voi folosi WoW+ul. Să luam ca exemplu CS+ul.
Ţi+e rău, ai o durere cronică. Cu greu, te ridici din pat, te aşezi pe scaun, porneşti calculatorul. Aştepţi. Se deschide. Între timp durerea se amplifică, şi nu mai suporţi. Deschizi CS.exe. Durere. Repede, o hartă. Assault.cs. Intri. Durere. Cumperi ceva arme. Te bagi, omori câţiva terro. Durere mai puţină, mai mult fps, mai mult sânge. Mai omori. Salvezi ostaticii. Ce te mai doare pe tine de durere? Nu vrei decât să omori mai mult. Şi omori, şi omori.

Şi aşa ai intrat în realitatea jocului. binteînţeles, dupa ce ieşi te va lua din nou durerea, dar hei, asta înseamnă că trebuie să te joci din nou ca să îţi treacă din nou.

Nu cumva tot în viaţă e trecător?

Wiz out

Advertisements

3 thoughts on “Jocurile ajută împotriva durerii”

  1. nu, nu cred ca ii placebo.. mai degraba indreptarea concentratiei catre o alta chestie care nu ii durerea.. nu te doare mai rau maseaua daca te gandesti la asta?
    si noh, genu asta de dependenta sa zicem ca ii mai de inteles.. da pentru numele lu dumnezo, multi is addicted de gaming si nici nu au probleme de genu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s