Just imagine…

Da, am impresia că e sloganul unei firme mari gen P¤¤¤¤¤¤¤c sau ceva de genu. On+post: deşi trăim într+o lume controlată de computere, tehnologie şi alte prostii de genu[deşi şi eu sunt printre dependenţi] trebuie uneori să stăm şi să ne aducem aminte de lucrurile mărunte care dau culoare vieţii, să ne aducem aminte cum e să ne imaginăm lumi perfecte, şi să ne gândim ce putem face noi pentru a crea acele lumi. Trebuie să vedem primul fulg de nea, să îl admiri pentru că este primul care se sacrifică pentru Iarnă, să fugi de o furtună de zăpadă intr+un restaurant cu preţuri exagerate, să râzi cu prietenii… Sau să… îţi imaginezâi cum ar fi într+un loc undeva izolat… acele cabane din filme… unde tot e bine, şi e cald, şi e un şemineu mare, şi vă strângeţi doi sau mai mulţi în faţa lui şi tot e cald şi e bine…

Oare există undeva aceste lumi imaginare? Sau le poţi crea? Părerea mea este că nu le poţi crea, ele există, şi poţi da peste ele doar intâmplător, nu îţi vei da imediat seama de valoarea şi perfecţiunea lor, dar în timp, îţi vei aminti cât de special a fost.

Aşa că vă îndemn pe voi, cei care îmi citiţi blogul, oricine aţi fi, oriunde aţi fi, opriţi+vă un pic. Da, opreşte+te. Închide ochii dacă nu e nimeni în jur, sau măcar fă linişte în jurul tău, dă volumul mai încet la TV, la căşti, la tot ce scoate zgomot. Trage aer în piept. Mult. Expiră. Observi liniştea? Acum, uită+te pe geam, oriunde ai sta, la bloc sau la curte. Vezi crengile cum se mişcă? Auzi vântul cum bate ? Vezi păsările cum zboară? Sau pur şi simplu simţi mirosul fin dar pregnant al naturii? De ce nu le simţeai înainte? E mai bine cu sau fară ele? La ultimele întrebări, bloggerule, te las pe tine să raspunzi.

Peace,

Wiz out.

P.S.: Te+ai gândit la cineva când făceai exerciţiul ăsta?

Advertisements

5 thoughts on “Just imagine…”

  1. Da. Ce să spun: eşti un blogger visător. E bine. Eşti în genu lu’ Eliade, ar trebui să-l citeşti mai mult.
    Lumi imaginare există atât cât vrei tu. Poţi vedea realitatea ca pe un vis, poţi vedea visul ca o realitate, sau poţi vedea realitatea… realitate.

  2. hmmm…da…si eu m-am gandit la tine pentru ca suntem doi visatori!sa fii la mare spre exemplu….si stai cu picioarele in nisip…si vezi k odata ce vine un val…ele se afunda…scoicile vin…si apoi se duc inapoi in larg!in acelasi timp auzi valurile…se lovesc de o stanca sau de un stabilopod…si scot sunetul incredibil pe care nu-l poti uita pana data viitoare knd repeti experienta!dar parul ti se misca….e briza inconfundabila kre probabil te face sa tremuri sau sa simti fiori…e de placere sau de frig..si ca o concluzie un val un pic mai mare se loveste de picioarele tale si te stropeste pe tot corpul!o picatura ajunge si pe buze…si ii simti gustul sarat!sunt trairi frumoase…kre ne apropie de iubire(de orice tip ar fi ea)…si knd esti aksa…seara. intr-un pat gol si intre 4 pereti…nu-ti doresti sa fii acolo?ba da….si sa tii pe cineva de mana(:X)…asa k visezi…retraiesti momentul…si astfel esti fericit:).asa k lumea imaginara e defapt realitatea!…:D…:X

  3. well, io nu-s o visatoare but still, i agree…
    pointu ii sa vezi chestiile misto din viata, lucrurile marunte care o fac frumoasa..
    perfectiunea nu exista( da, chiar nu-s visatoare) , insa, pentru mine cel putin, nici de ar fi totul perfect nu ar fi bine..meaning, unde ii diversitatea?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s