Înapoi în semifinale!

Tocmai s+a terminat meciul de handbal cu Franţa. După ce ne+au tot furat arbitrii pe faţă în cele două reprize şi în prelungiri, ia+tă ca încă o dată ne demonstrăm încăpăţânarea şi ducem numele Romîniei mai departe în lumea sportului. Chiar dacă în alte domenii nu excelăm, aceşti sportivi ai României sunt poate unele din puţinele lucruri care mă fac mândru că sunt român, că traiesc în această ţară cam vai de ea, dar care are nişte sportivi minunaţi, care aduc mîndrie ţării. În continuare, ne ducem în semifinale cu Rusia. Da, ele[că doar e echipa de fete] care ne+au eliminat anul trecut în finală, ele, care sunt mai mult bărbaţi decât femei, ele care au peste 1,90m fiecare, ele, pe care să sperăm că le vom bate data viitoare, vom ajunge din nou în finală. Vrem titlul!

Wiz out.

P.S.:Un arbitraj, cum zicea un nene pe care îl cunosc, EXECRABIL!

Advertisements

4 thoughts on “Înapoi în semifinale!”

  1. gg rares;)bft in aceasta blogsfera si vreau sa iti zik 2 lucruri!sunt mandru k sunt roman!dar fata de dbd nu cred k sunt mandru si la multe alte lucruri in afara de castiguri:)

  2. super tare blogu rarese…mandru ca sunt roman…da am iesit pe 4…”execrabil”deci domnul “je t’ecoute” cu supra accent pe “t”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s